19 Ağustos 2012

Annihilator - Never, Neverland (1990)

Bir elin nesi var ? iki elin sesi var !. Bu albümde Kanadalı Jeff Waters daha sonraki albümlerindeki gibi herşeyi ben yaparım mantığında değil ve gruptaki diğer elemanlarda en az onun kadar aktif. Bu yüzden zaten oldukça başarılı albümler yapabilen Annihilator'un bu çalışmasına kusursuz demek hata olmaz.

On parçanın onuda son derece kaliteli hakiki heavy metal parçaları. Jeff Waters bu albümde vokal yapmıyor vokalde Coburn Pharr var.

Açılış parçası "The Fun Palace" dan kapanış parçası "I am In Command" a kadar tüm şarkılar yüksek tempolu. "Sixes And Sevens" , "Imperiled Eyes" ve "Phantasmagoria" diğerlerinden daha fazla göze batanlar.

Daha önce Annihilator dinlememiş olanlara önerim, eğer bir albümlerini almayı düşünüyorlarsa mutlaka bu albümünü almaları çünkü Annihilator'un tüm yapmak istedikleri burada ve yapmışlar. Bu albüm 1990 yılında çıkan en iyi albümlerden biri ve kesinlikle hem sözlerindeki derinlik hem de müzik kalitesi olarak hakiki Heavy Metal albümü.

1.The Fun Palace (Waters) - 5:51 2.Road to Ruin (Waters) - 3:42 3.Sixes and Seven (Waters) - 5:20 4.Stonewall (Waters) - 4:50 5.Never, Neverland (Waters) - 5:29 6.Imperiled Eyes (Waters) - 5:27 7.Kraf Dinner (Waters) - 2:41 8.Phantasmagoria (Waters) - 3:59 9.Reduced to Ash (Waters) - 3:09 10.I Am in Command (Waters) - 3:34

promo

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder