19 Ağustos 2012

Overkill - Bloodletting (2000)

Overkill kendi tarzından, Blitz vokal tarzından hiç ödün vermeden arka arkaya sıralıyorlar albümleri. Albümdeki 10 parçanın hepsi Overkill'in kendine özgü stilinden çıkmış.

"What I'm Missin'" hızlı yorumlamada en uçta, gitarlar ve vokal uçuşta. Bana her zaman hızından bahsettiğim "Coma" parçasını hatırlatıyor. "Left Hand Man" son derece yavaş ve duygusal akustik bir girişin arkasından ayrı bir parça oluyor ve ikinci bölümünde yine çok hızlı bir parça meydana çıkıyor.

Parçaların birbirine ve daha önceki albümlerdeki parçalara benzemesi doğal olarak bu albümün hızlı thrash metali ve Overkill'i sevenlere göre olmasını sağlamış. Bu durum biraz bende de doygunluk hissi yarattı. Overkill önceki bazı albümlerde yaptığı enteresan parçalardan bu albüme de ekleyebilirdi. Bu en azından aynı tür parçaların fazla olmasını engeller ve Overkill dinleyenler dışındakilerin de belki bu albümü dinlemelerine neden olabilirdi. Sonuç olarak Overkill yine kurala uymuş ve albümler arasına fazla zaman aralığı katmamış. Ama bu zaman aralığının fazla olmaması albümünde yeterli kaliteye erişmesini engellemiş.

promo

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder