19 Ağustos 2012

Overkill - Horrorscope (1991)

90 lı yılların başında yapılmış muhteşem albümlerden biri, tüm Overkill albümlerini severim ama bu albüm bence aralarında en iyisi. Bir önceki albümlerinin bilinirliliği ve başarısından sonra böyle bir albüm nasıl çıkarabildiler, hayret!

Albümün açılış parçası "Coma" belki de bir parçayı hızlı yorumlamadaki son nokta. İnanılmaz bir hız,tempo, insana pes doğrusu dedirtiyor. Bu hızlanmanın ve daha çok gitar ağırlıklı hissedilmenin ana sebebi bir önceki albümde tek gitarist ile çalan Overkill, Bobby Gustafson ile yollarını ayırıp iki gitarist Merritt Gant ve Rob Cannavino'yu kadrosuna bu albümde dahil etti. Sonraki parça "Infectious" yine hızlı ama "Coma" kadar değil. Çift gitarist etkisini sonuna kadar hissettiriyor.

Albümde "Horrorscope" dışında tüm parçalar hızlı tempoda, "Frankenstein" enstrümantal bir çalışma ve çok sıkı. Albümdeki parçaların tamamı çok çok iyi ama benim için "Thanx For Nothin'", "Live Young, Die Free" ve "Nice Day..For A Funeral" sözlerinin anlamındanmıdır nedir her zaman ayrıdır.

promo

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder