19 Ağustos 2012

Queensryche - Hear In The Now Frontier (1997)

Ne yazık ki önceki albümlerine göre bu albüm 14 parçalık uzun bir albüm olmasına rağmen fazla tat vermiyor. Belki de içerik eski albümler kadar yerine oturmamış. Yine de diğer grupların albümleri ile mukayese edildiğinde 3 yıldız alabiliyor.

"Sign Of The Times" albümün açılış parçası ve fazla tempolu olmayan, sözlerini ön plana çıkaran bir çalışma. "Cuckoo's Nest" aynı mantıkla devam ediyor. "Get A Life" ile biraz hareketlenme başlıyor ve eski albümlerin havasını alıyoruz, "The Voice Inside", "Some People Fly" ve "Saved" hemen hemen aynı tempoda ve bireyin ruh halinden bahseden parçalar.

"You" ile albüm en tempolu ve bence başarılı parçasına kavuşuyor, zaten bu parçadan sonra gelen tüm parçalar albümün klasik yavaş temposuna dönüyor ve sonuna kadar o şekilde gidiyor. Aralarından sıyrılan parçalar "Miles Away" ve Reach.. "All I Want" hem vokal olarak hem de tarz olarak kesinlikle bir Queensryche parçası değil, başka bir yerde dinlesem 60 lı yılların popüler parçalarından biri diyebilirim. "Hero" ve "Spool" albümün uzun parçaları. "Spool" son parça ve "Hero" dan daha başarılı. Albümdeki "Reach" hariç tüm parçalarda Chris DeGarmo imzası var.

promo

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder