19 Ağustos 2012

Overkill - The Years Of Decay (1989)

İşte Overkill'in yaptığı en tanınmış albümlerden biri. Özellikle "Elimination" o yıllarda inanılmaz sükse yapmıştı. Hatta hala bazı metal programlarında klibi çalınır. Bu albüm , grubun ilk kadrosu ile yaptığı son albümdü.

Benim en çok Horrorscope albümünü sevmemi bir yana bırakırsak "The Years Of Decay" kesinlikle en tanınmış albüm olmayı hak ediyor ve tam 5 yıldızlık.

Yine 9 parça var. Açılışı yapan "Time To Kill" sizi "Elimination"'un inanılmaz temposuna çok iyi hazırlıyor. "Elimination" daki başlangıcı , tempoyu, vokalin hız limitlerini aşmış bateri ve gitarlar ile uyumunu ancak dinleyerek anlamak mümkün. Overkill, hakikaten uçuruyor, kimbilir kaç grup Overkill'i kendine örnek aldı?. Daha sonra gelen "I Hate" "Elimination" kadar sert ve vurucu olmasa da kendi içindeki soloları ve sözleriyle mesaj vermek için yeterli çabayı gösteriyor. "Nothing To Die For" bass gitar girişiyle, içindeki muhteşem soloları ile ayrı bir çığır açıyor benim için. İnsanın bu albümdeki parçaları her dinleyişinde tüyleri diken diken oluyor. Albümdeki diğer parçalar; "Playing With Spiders", "Birth Of Tension", "The Years Of Decay" ve albümün diğer en tanınmış parçası "E.vil N.ever D.ies".

promo

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder